NOVELGROUP  on suomalainen muovisia tuotteita maahantuova yritys. Pääasiallisesti tarjoamme pakkaustuotteita teollisuudelle, valikoimasta löytyy myös muita tuotteita. Toiminta alkoi syksyllä 2016 Trafino Oy:n alaisuudessa, jatkuen itsenäisenä yhtiönä elokuusta 2017 alkaen. 4/2022 lähtien nimemme on muuttunut, uusi nimi on NovelGroup Oy. Edustamme monia eurooppalaisia laadukkaita ja arvostettuja valmistajia.

Toimisto ja päävarasto on Vantaankoskella.

Yritys haluaa tarjota mahdollisimman hyvänlaatuisia tuotteita ja palvella asiakkaita ammattimaisesti. Otamme mielellämme vastaan haasteita ja pyrimme löytämään niihin oivat ratkaisut. Kannustamme asiakkaitamme kierrättämään sekä tietenkin myös tarjota kierrätettyä muovia aina kuin on mahdollista. Muovin käytön optimointi tuo niin ympäristöllisiä hyötyjä kun taloudellisia säästöjä. Tässä haluamme auttaa!

Innovatiivisuus ja joustavuus ovat avainsanojamme. Välitämme asiakkaidemme ja kumppaneidemme menestyksestä. Kannamme vastuun teoistamme ja haluamme tarjota asiakkaillemme mutkatonta yhteistyötä.

 TERVETULOA TOTEAMAAN YHTEISTYÖN HELPPOUS!