SAHATAVARAKÄÄREET JA KIINNITYSLAATAT

Sahatavarakääre suojaa tehokkaasti puutavaraa ja puulistoja ulkovarastoinnissa sekä kuljetettaessa niitä varastosta rakennustyömaalle. Puutavarakääreemme toimitetaan rullissa ja niitä on saatavana eri leveyksinä ja paksuisina. Kun puu on sahattu, on tärkeää suojata se auringon säteiltä. Näin ollen UV-suoja on puutavarakääreemme vakio-ominaisuus. Voimme räätälöidä puutavarakääreesi tarpeittesi mukaiseksi. Kääreen painatus voidaan tehdä kolmiväriseksi. Puutavarakääre valmistetaan RecyPolly-kierrätyspolyeteenistä. Käyttämällä kierrätyspolyeteeniä valitset perinteistä muovia ympäristöystävällisemmän tuotteen, sillä CO2:n määrä vähenee merkittävästi. Voimme myös valmistaa puutavarakäärettä erilaisista raaka-aineseoksista, jotka vastaavat ympäristöprofiiliasi.

Puutavarakääreen kiinnittäminen voi olla haasteellista. On erittäin tärkeää, että puutavarakääre on lujasti kiinnitetty, jotta vältetään viillot. Mitä tiukemmin saat kääreen kiinnitettyä, sitä paremmin puutavara on suojattu. Usein niitit ja naulat eivät ole riittävän hyvä ratkaisu suojaamaan puutavaraa. Tarjoamme kiinnityslaattoja puutavarakääreen kiinnitykseen. Nidontalaatat varmistavat, että puutavarakääre pysyy paikoillaan kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Laatat ovat valmistettu kierrätetystä muovista. Tavanomaisiin pahvisiin laattoihin verrattuna nämä ovat erittäin kestäviä, eivätkä hajoa kosteudesta,

KITKAKALVO

Sahatavarakääreeseen on mahdollisuus saada päällimmäiseksi kitkakerros, minkä ansiosta pinta ei ole tasainen, jolloin liukastumisvaara on pienempi. Mm. satamatyöntekijöiden turvallisuuden takia kalvo on välttämätön. Edustamamme kitkakalvo on ollut keväällä 2017 Työterveyslaitoksessa testattavana. Tulokset täyttivät hyvin vaatimukset *) ja on näin ollen hyväksytty.

*) ”According to the article published in Int. J. Ind. Ergon. 33 (2004) 149-157 it is recommended that the dynamic coefficient of friction of frost covered lumber wrap shall be not less than 0,30”.

Kysy tarjous personoidusta sahatavarakääreestä. Täytä vain lomake tai soita 0400 444168!

Etu- ja sukunimi*

Sähköposti*

Puhelin*

Yritys*

Viesti*